sze
29


Kedves olvasóim!

Aki rendszeres hírlevélolvasóm, vagy személyesen is ismer, jól tudja, aljától a tetejéig ismerem a piacot, és mindenkit szeretve igyekszem együttműködni más szolgáltatókkal.

Ténykén állíthatom, hogy sokszor találkozom mesterséges körülmények között generált szolgáltatói körökkel, ami szép közösség, de nem feltétlenül mindenható.

Az elmúlt hetekben fórumokon észérveltünk szolgáltatókkal, mennyire csináljunk kétnyelvű esküvőn "magyartalan" lagzit.

Egyik protokollos CM kolléga a nem kell 100%-ban angol kijelentésemre, persze név nélkül szép bejegyzést kerekített a blogjában. Ő egy neves női magazin szakértője, hasonlóan neves esküvőkön látja el abban a stílusban tökéletesen a munkáját. Írásai számomra szimpatikusak, beszámolói olvasatosak.

Blogbejegyzéséről, természetesen kedves ismerősök értesítettek, és némi éllel akkor válaszolnék rá itt is, mivel minden szakmai alázat nélkül használt pár oda nem illő szót:

"Egyébként reflektálva a szakértői oldaladon írtakhoz, a saját bizonyítványod is sikerült kiállítanod.

Te, mint "laborkörülmények között született és dolgozó" kolléga, véleményeddel figyelmen kívül hagyod a te megrendelői körödön kívül esőket.
Guru pedig az, akinek szakmai múltja van, minden területen rendelkezik kellő tapasztalattal. Te ismered a krémet a tortán.
Teljesen rendben van, munkádban nincs kifogásolni való.
Az alsó emeleteket pedig még nem láttad. Mi pedig megyünk néhányan felfelé. A "hibridek" akik a természetes szelekció által, egyéniségünknél fogva teremtjük meg a piacunkat.
De nem veszünk fel szmokingot, nem leszünk elegánsabbak mint a vőlegény, mert szerintünk az ciki.

Tisztelettel és üdvözlettel:

A "gurubb"  Lagziguru

"
 


A bejegyzés trackback címe:

https://lagziguru.blog.hu/api/trackback/id/tr191415637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása