aug
24

DJ a lagziban

Címkék: dj retró karaoke lagzi | Szerző: Barna László | 3:31 pm

Augusztus 20-án Andi és Gábor esküvőjén vettem részt a kedvenc kastélyszállómban.

Mint minden karaoke - dj -s esküvő esetén benne volt a félsz, hogy miként fogadja a násznép a stílust, ami most a 70-90-es évek retró hangulatában volt adott.

Nálam abszolúte nem gond a DJ a lagziban. Akkor vagyok bajban, ha a nagypapa odajön hozzám és megkérdezi, hogy: " lehetne-e kérni azt a nótát, hogy..."

Szóval mindig felelősség a zene/dj/zenekar kiválasztása. Meg kell nézni a vendégek összetételét. Érdemes felkészülnie a dj-nek egy 20 perces lagzis mulatós blokkal is ha kérik, az esetleges menyasszony/menyecske tánchoz jól használható.

Itt ez most kimaradt. Viszont nagyon nagy funky buli érzés volt a Kool & The Gang - Celebration című számára nagy hangerőnél ütemes tapsra bevonulni a párral!

Embeddelhető verziót nem találtam de belinkelem: https://www.youtube.com/watch?v=YwEMxYggoKQ

Szerencsére a környezet a jól megválasztott zenék, a vendégek korbeli eloszlása és az elfogyasztott Mojito-ik száma gondoskodott arról, hogy egy jóhangulatú buli kerekedjen az estéből.

A zenét DJ. Balage szolgáltatta, aki nagyon jó fej, igazi profi srác. Főleg mivel 3 hónappal idősebb nálam és megengedte, hogy tegezzem :)

Andi és Gábor pedig életük végéig boldogok lesznek, mert egy szeretnivaló őszinte pár, akik megérdemelték, hogy a család és a barátok együtt ünnepeljék egy hatalmas bulival meg a házasságukat. Örülök, hogy ott lehettem!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://lagziguru.blog.hu/api/trackback/id/tr411335047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábor és Andi 2009.08.25. 12:50:09

Szia Kedves Laci!

Felkészültségeddel és óriási gyakorlatoddal nagyon nagy segítségünkre voltál, és nem utolsó sorban a hangulat fokozásban is jelentős szerepet vállaltál.
Mindemelett pedig nagyon jót lehet bulizni Veled, sajnáljuk hogy ilyen messze laksz Budapesttől... Dehát ebből is látszik hogy a távolság sem gond Neked ha esküvőről van szó!
Mindenkinek tudjuk ajánlani Lacit főleg aki fiatalos félig vőfély félig ceremóniamester "hibrid embert" szeretne az esküvőjére, hogy egy picit a hagyomány is jelen legyen a modern lagziban.

Köszönettel

Gábor és Andi
süti beállítások módosítása